NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Brandstoffilters

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Brandstoffilters

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Brandstoffilters" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie BRANDSTOFFILTERS, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Brandstoffilters

Een autobrandstoffilter is een brandstoffilterapparaat waarvan het hoofddoel is om vuil en stofdeeltjes te verwijderen uit de brandstof die in de auto wordt gebruikt, zodat de motor schone, zuivere brandstof wordt toegevoerd.

Wanneer moet de brandstof filter vervangen worden?

Ongeacht of u een dieselbrandstoffilter of een benzinebrandstoffilter nodig heeft, regelmatige vervanging van dit onderdeel is noodzakelijk om een verstopt brandstoffilter en de daaruit voortvloeiende problemen te voorkomen. Het vervangingsinterval is afhankelijk van het merk en model van de auto, het type brandstof dat wordt gebruikt en de bedrijfsomstandigheden van het voertuig. Over het algemeen wordt aanbevolen om het filter ongeveer elke 15.000-30.000 kilometer te vervangen.

Hoe kiest u een brandstoffilter auto?

Om de juiste brandstoffilter te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met het type motor, de rijomstandigheden en het type injectiesysteem. Het is ook goed om te onthouden dat de efficiëntie van de filter afhangt van de kwaliteit van de brandstof. Zelfs de beste filter zal uw auto niet meer kunnen redden als deze gevuld is met lagere kwaliteit brandstof met verschillende onzuiverheden.

Het is ook belangrijk om een hoogwaardig brandstoffilter met een robuuste behuizing te kiezen. Een hoogwaardige behuizing zal bijdragen aan de filterefficiëntie en een langere levensduur. Er worden verschillende filters gebruikt voor diesel en benzine, dus het is belangrijk om de juiste filter te kiezen voor het motortype van uw auto.

Tekenen van een brandstoffilter die verstopt is

Als de brandstoffilter niet op tijd vervangen wordt, kan deze verstopt raken. Tekenen van een verstopping zijn onder andere een plotselinge toename van het brandstofverbruik, een vermindering van het motorvermogen (de zogenaamde trekkracht) en een sterke geur van brandende brandstof die uit het uitlaatsysteem komt. Als een verstopte filter niet vervangen wordt, zal dit uiteindelijk leiden tot corrosie van onderdelen van het brandstoftoevoersysteem, verstopping van de brandstofpomp, injectoren en diverse motorstoringen.

De e-shop van Signeda biedt een uitgebreid assortiment benzine- en dieselbrandstoffilters (en brandstoffilters met een robuuste behuizing) en andere onderdelen voor het brandstofsysteem van uw auto tegen aantrekkelijke prijzen.