NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Raamregelaar

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Raamregelaar

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Raamregelaar" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie RAAMREGELAAR, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Een raammechanisme is een mechanisme dat is ontworpen om de zijruiten van de auto omhoog en omlaag te brengen.

Soorten raamregelaars:

  • Handleiding. Ze worden bestuurd door aan de handgreep op de deur te draaien. Ze zijn tegenwoordig zeldzaam en als ze worden gebruikt, dan meestal voor achterruiten. Ze zijn betrouwbaar en vereisen geen voeding.
  • Elektrisch. Ze worden geactiveerd door op een knop te drukken, die zich op de armleuning of het dashboard bevindt. Dergelijke regelaars zijn het handigst in gebruik, omdat ze extra functies bieden. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om de vensters automatisch te sluiten.

Soorten raamregelaars:

  • Touw. De meest voorkomende, functioneer rustig. Ze moeten van tijd tot tijd met een touw worden aangepast. Ze zijn ook gemakkelijk te repareren.
  • Schaar. Duurzaam en eenvoudig te installeren. De snelheid van de raamlift kan echter ongelijk zijn.

Tips voor gebruik

Volg de eenvoudige regels om een langere levensduur van raamregelaars en verstelinrichtingen te garanderen. Oefen geen extra kracht uit op de knop of het handvat van het mechanisme. Controleer op vreemde voorwerpen in het sluittraject bij het sluiten van de ramen. Dit helpt apparaatstoringen te voorkomen. Pas het touw van tijd tot tijd aan om een goede werking van het touwmechanisme te garanderen. Bovendien is het raadzaam om de contactelementen van het apparaat te reinigen en te smeren met een speciaal middel.

Tekenen als storing

Veel storingen van elektrische raammechanisme zijn gerelateerd aan bedrading of storingen in elektronische apparaten. Controleer de zekering als geen van de ramen werkt - het relais kan kapot zijn. Als de raamregelaars niet kunnen worden geactiveerd met de knoppen op de deuren, maar ze kunnen worden geactiveerd vanaf de hoofdeenheid in het bestuurdersportier, moeten de knoppen en hun netsnoeren worden geïnspecteerd. Anders, als de mechanismen niet kunnen worden geactiveerd vanaf de hoofdeenheid, kan de eenheid zelf worden verbroken. Als u een klik hoort bij het activeren van de raammechanisme, maar het geluid van de motor niet hoort, is deze kapot. Als de motor functioneert, maar het raam gaat omhoog door te trillen of helemaal niet omhoog gaat, is het mogelijk dat de tandwielen versleten zijn, de kabel kapot is of de geleiders vuil zijn. Als het raam niet op een bepaalde positie stopt, kan de remveer zijn afgebroken. Een kabel van handmatige raamregelaars kan breken en als dit gebeurt, gaat het raam niet omhoog.

Oorzaken van falen

Plastic tandwielen slijten na verloop van tijd en ze moeten worden vervangen. De gidsen komen vast te zitten als er vuil is opgehoopt. Het raam beweegt en door de verplaatsing van de geleiders werkt het hele systeem onder een verhoogde belasting en daarom kan de kabel breken of uitrekken, kunnen de tandwielen voortijdig slijten of kan de elektromotor uitbranden. Draden kunnen smelten als gevolg van slechte contacten. De knop kan falen vanwege de gewoonte om er te lang op te drukken.