NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Oliekoeler

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Oliekoeler

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Oliekoeler" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie OLIEKOELER, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Oliekoeler 

De oliekoeler is een belangrijk maar weinig bekend onderdeel van het motorkoelsysteem van een auto. Het helpt om de smeermiddelen in de motor van uw auto constant koel te houden tijdens het rijden. Als het koelsysteem goed werkt, zal de olie in een rijdende auto een maximumtemperatuur van niet meer dan 80-120°C bereiken. Als de oliën niet worden gekoeld, kan de temperatuur in de motor oplopen tot 250°C. Het is dan natuurlijk onmogelijk om voor een efficiënte smering van de mechanismen te garanderen.

Hoe werkt een oliekoeler precies?

Een oliekoeler auto bestaat uit twee onderdelen, een kleine radiateur en een circulerend koelvloeistofsysteem. De koeler werkt volgens een principe dat lijkt op dat van een hoofdradiateur van een auto. Het radiateurdeel van de koeler is meestal gemaakt van metaal of een speciale kunststof; de koelvloeistof wordt door de radiateur gecirculeerd. Deze vloeistof absorbeert de warmte van de hete olie die de radiateur van de oliekoeler binnenkomt en “stoot” de overtollige warmte af in de lucht. De afgekoelde olie wordt vervolgens teruggevoerd naar de motor om de verschillende onderdelen te blijven smeren. Deze continue circulatie zorgt voor een efficiënte smering van de onderdelen en voorkomt slijtage en oververhitting van de smeermiddelen.

Klanten die de e-shop van Signeda bezoeken, kunnen onderdelen voor koelsystemen vinden voor een groot aantal automodellen. Van de bovengenoemde oliekoelers tot de hoofdkoelradiatoren van de motor en hun stekkers, beugels, waterpompen en andere auto-onderdelen.

Wij begrijpen dat wanneer u onderdelen van het koelsysteem moet repareren en vervangen, u de bestelde onderdelen zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom besteden wij veel aandacht aan een snelle, vlotte en veilige levering, en de kwaliteit van onze Signeda e-shop diensten zal keer op keer door onze klanten gewaardeerd worden.