NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Wiellager

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Wiellager

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Wiellager" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie WIELLAGER, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Wiellager

Het wiellager is een belangrijk onderdeel van de auto dat ervoor zorgt dat het wiel stabiel op de as blijft zitten en met minder weerstand ronddraait. Als u denkt dat het tijd is om uw wiellager te vervangen, wacht dan niet om de juiste keuze te maken en koop uw wiellager online bij Signeda.

Tekenen van wiellagerdefecten

Het belangrijkste signaal van een wiellagerdefect is de aanwezigheid van een zoemend geluid, dat versterkt wordt wanneer het stuurwiel naar de ene of de andere kant gedraaid wordt. Dit geluid is ook hoorbaar in het interieur van de auto. Af en toe kan een slecht werkend lager ook een fluitend geluid produceren. Let ook op de volgende tekens:

  • de slijtage van de banden is ongelijkmatig;
  • het stuur trilt;
  • de auto wordt in één richting getrokken wanneer u rechtdoor rijdt;
  • de wielen trillen tijdens het rijden, alsof ze los zitten. 

Hoe kan men zien welk wiellager een zoemend geluid maakt?

Het komt zelden voor dat alle wiellagers tegelijkertijd verslijten. Daarom is het belangrijk om te achterhalen welk wiellager geluid maakt.  

De auto heeft een voorwiellager en een achterwiellager. Het is meestal gemakkelijk om aan het zoemende geluid te zien of het lager voor of achter zit. Het is moeilijker om te bepalen aan welke kant van de as het geluid afkomstig is. Dus hoe doet u dat?

  • Controleer uw banden. Een band met ongelijkmatige slijtage geeft aan dat het lager vervangen moet worden.
  • Kijk naar welke kant de auto trekt als u rechtdoor rijdt. Meestal wordt de auto getrokken in de richting waarin het lager moet worden vervangen. 
  • Na het heffen van de auto, beweeg de wielen. Het wiel dat een nieuw lager nodig heeft, zal los zitten. Als u deze indicaties opmerkt, wacht dan niet te lang - een wiellager dat niet op tijd vervangen wordt, kan ernstige problemen veroorzaken. Het meest gevaarlijke resultaat is een defect lager of een wielblokkering.

Als u wiellagers nodig hebt, wacht dan niet en koop hoogwaardige wiellagers tegen een redelijke prijs bij de Signeda webwinkel. Als u niet zeker weet welk lager u nodig hebt voor uw auto, neem dan contact op met onze servicemanager om u te helpen het juiste wiellager voor uw auto te kiezen.