NL
Kies voertuig
+31612728608
Voertuig kiezen

Hoek lamp

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Hoek lamp

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Hoek lamp" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie HOEK LAMP, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Hoeklamp

Richtingaanwijzers zijn ontworpen om andere voertuigen en voetgangers veilig te waarschuwen over de komende manoeuvres van uw auto. Uiteraard is dit kleine onderdeel van het voertuig een zeer belangrijk onderdeel van het waarborgen van de verkeersveiligheid.

Hoe kies ik mijn richtingaanwijzers?

Een kwalitatieve richtingaanwijzer moet lekvrij zijn en bestand tegen mechanische trillingen en vocht. Bij het kiezen van een richtingaanwijzer raden wij u aan om eerst naar deze criteria te kijken en natuurlijk naar de geschiktheid van de richtingaanwijzer zelf met uw automodel. Wij raden u ook aan om rekening te houden met de kleur, de helderheid en het uiterlijk van de richtingaanwijzers, zodat de richtingaanwijzer duidelijk zichtbaar is voor andere weggebruikers wanneer hij geactiveerd is.

Het vervangen van de richtingaanwijzer en de lampjes

Een van de belangrijkste redenen om een richtingaanwijzerlampje te vervangen is dat deze na langdurig gebruik gewoon doorbrandt. Als de lampjes in uw auto echter ongewoon vaak doorbranden, kan er een probleem zijn in het elektrische circuit zelf. Dit is vooral waarschijnlijk als de lampjes zwak zijn, ook al zijn ze goed geïnstalleerd. 

De hele richtingaanwijzer moet meestal vervangen worden als de lek- en vochtbestendigheid van de lamp verslechterd is na langdurig gebruik. De hele richtingaanwijzer wordt ook vervangen na grote mechanische schade of botsingen veroorzaakt door ongevallen. In de meeste auto’s kunt u he lampje of richtingaanwijzer gemakkelijk zelf vervangen. Als u vragen of problemen hebt bij het vervangen, kunt u altijd contact opnemen met de deskundigen.

In de Signeda webwinkel catalogus vindt u tegen aantrekkelijke prijzen kwalitatieve richtingaanwijzers en lampjes voor een uitgebreid aantal automodellen.