NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Airco compressor

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Airco compressor

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Airco compressor" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie AIRCO COMPRESSOR, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Air co compressor

De airco compressor is een belangrijk functioneel onderdeel van het airconditioningsysteem van uw auto. De compressor comprimeert de warme koelvloeistof die in het aircosysteem circuleert.  De samengeperste airconditioningvloeistof wordt door de compressor gebruikt om de geaccumuleerde warmte van het koelsysteem in de omgeving te “lozen”. Het gekoelde koelmiddel keert terug naar de compressor en kan het interieur van de auto blijven koelen. Kortom, een goede compressor zorgt ervoor dat het koelmiddel constant wordt gekoeld en dat de airconditioner in het interieur constant werkt.

Wat is belangrijk om te weten bij het kiezen van een compressor?

De airco compressor wordt aangedreven door een riemaandrijving of een aparte elektromotor. Zowel de riemaandrijving als de motoren van de compressor worden aangedreven door de elektrische hoofdgenerator van de auto. Het werkingsprincipe van compressoren aangedreven door riemaandrijving is eenvoudiger en aanzienlijk goedkoper dan elektrische compressoren. Elektrische compressoren zijn veel stiller en efficiënter.

Ongeacht of u een riem of een elektrische airco compressor wilt kopen, het eerste waar u rekening mee moet houden is de compatibiliteit van het onderdeel met uw specifieke automodel. Zodra u opties hebt gevonden die aan dit criterium voldoen, vormen aspecten zoals de compatibiliteit van het vermogen van de compressor met het aircosysteem van de auto meestal geen probleem meer.

Bij het kiezen tussen een riemcompressor en een elektrische compressor is het handig om niet alleen de voor- en nadelen van de prestaties van de onderdelen zelf te vergelijken, maar ook de garantie van de fabrikant en de prijs/kwaliteitsverhouding. Als u al deze aspecten in overweging neemt, is de kans veel groter dat u een kwaliteitscompressoronderdeel kiest dat lang meegaat.

De e-shop van Signeda is een praktische plek om op elk moment van de dag de onderdelen die u nodig hebt voor uw koel- en airconditioningsystemen te vinden en te bestellen. Van motorkoel radiateurs en hun onderdelen en bevestigingsmiddelen tot intercoolers, aircocompressoren, luchtontvochtigers en andere auto-onderdelen, wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten. Onze catalogus biedt kwaliteitsonderdelen van originele en alternatieve fabrikanten, met concurrerende prijzen en een snelle levering die u zeker zullen doen terugkomen voor meer!