NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Radiateur bevestigingsbeugels

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Radiateur bevestigingsbeugels

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Radiateur bevestigingsbeugels" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie RADIATEUR BEVESTIGINGSBEUGELS, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Bevestigingsbeugels radiator

Radiateur bevestigingsbeugels zijn functionele onderdelen die helpen om de radiateur aan het chassis van de auto te bevestigen. Natuurlijk moet de radiateur bevestigingsbeugel sterk zijn en bestand tegen mechanische trillingen, dus radiateur bevestigingsbeugels worden meestal gemaakt van materialen zoals staal of aluminium.  Het aantal radiateur bevestigingsbeugels dat nodig is voor een radiateur hangt grotendeels af van de grootte en vorm van de radiateur en de indeling van de motorruimte van de auto zelf. Kleinere radiateurs hebben normaal gesproken twee bevestigingsbeugels nodig, grotere radiateurs vier.

Belangrijkste soorten radiateur bevestigingsbeugels

Hoewel metalen radiateur bevestigingsbeugels het meest bekende type radiateurbevestiging zijn, zijn er ook andere typen radiateur bevestigingsbeugels, zoals hef- en schuifbeugels. Beide typen beugels worden gekenmerkt door een minimale beweging van de vastgedraaide radiateurbevestigingen tijdens het gebruik als reactie op mechanische trillingen die op de carrosserie worden overgebracht. Deze beweging helpt de verschillende mechanische trillingen te absorberen en de absolute stabiliteit van de gemonteerde radiateur te behouden.

Hoe wordt de sterkte van radiateur bevestigingsbeugels gecontroleerd?

Vanzelfsprekend testen onderdelenfabrikanten de duurzaamheid van hun producten voordat de massaproductie van nieuw ontwikkelde radiateur bevestigingsbeugels begint. De meest voorkomende tests zijn die voor temperatuurbestendigheid, mechanische trillingen en constante en variabele gewichtsbelastingen op radiateur bevestigingsbeugels.

Een werkende radiateur - een belangrijk onderdeel van het koelsysteem van de motor - circuleert zowel in de winter als in de zomertemperaturen van rond de 90-100°C.  Ondertussen kunnen de buitentemperaturen in harde gebieden in de winter gemakkelijk -20°C bereiken. Daarom worden de radiateur bevestigingsbeugels met grote zorg getest onder contrasterende temperatuuromstandigheden. Hiertoe kunnen de bevestigingsbeugels tot 100-120°C worden verwarmd, tot kamertemperatuur worden afgekoeld en tot ongeveer -20°C worden afgekoeld. Dit wordt gedaan om de efficiënte en betrouwbare werking van de bevestigingsbeugels onder uiteenlopende temperatuuromstandigheden te garanderen.

In de e-shop van Signeda kunt u gemakkelijk een uitgebreid assortiment koelsysteemonderdelen voor uw automodel kiezen en bestellen. Van koel- en interieurradiateurs en hun bevestigingsmiddelen tot diverse thermostaten en verstuivers. Wij bieden niet alleen een kwaliteitsassortiment, maar ook concurrerende prijzen en een snelle levering.