NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Plaatwerkpanelen voor auto

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Plaatwerkpanelen voor auto

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Plaatwerkpanelen voor auto" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie PLAATWERKPANELEN VOOR AUTO, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Plaatwerkpanelen voor auto’s 

Plaatwerkpanelen van auto’s zijn een belangrijk functioneel-beschermend onderdeel van een voertuig. Ze zorgen voor een goede strakheid van de carrosserie en een betere bescherming van de inzittenden bij botsingen. Plaatwerkpanelen voor auto’s zijn meestal gemaakt van hoogwaardig staal, aluminiummetaal of koolstofvezel. Volgens de Amerikaanse nationale verkeersveiligheidsorganisatie NHTSA kunnen plaatwerkpanelen voor auto’s van sterker staal de schade aan inzittenden bij botsingen met wel 70% helpen verminderen.

Afhankelijk van het doel worden de plaatwerkpanelen van een auto meestal met speciale bevestigingsschroeven of schroefdraad aan de carrosserie bevestigd. In sommige gevallen worden de plaatwerkpanelen aan het chassis van de auto of aan andere beschermende onderdelen gelast.

Hoe kies ik de juiste plaatwerkpanelen voor auto’s?

Om de ideale plaatwerkpanelen te vinden voor de afmetingen en het carrosserietype van uw auto, is het belangrijk om na te gaan of dit onderdeel geschikt is voor het specifieke automodel waarin u rijdt. Als dit eenmaal gedaan is, is het ook nuttig om te kijken naar de fabricagematerialen van de plaatwerkpanelen, de reputatie van de fabrikant en de garanties die de fabrikant van de plaatwerkpanelen biedt voor zijn onderdelen.

Duurzaamheidstests van plaatwerkpanelen voor auto’s

Fabrikanten van plaatwerkpanelen voor auto’s controleren de duurzaamheid van prototype plaatwerkpanelen door middel van een reeks tests voordat ze de massaproductie van onderdelen goedkeuren.  Eén daarvan is de oppervlaktedruktest. De plaatwerkpanelen worden aan een industriële hydraulische pers bevestigd en de door de pers uitgeoefende kracht wordt geleidelijk opgevoerd tot ongeveer 1500 N. De exacte waarde van de perskracht hangt af van het type plaatwerkpaneel dat getest moet worden, de productiematerialen en andere testomstandigheden. Natuurlijk is dit slechts één van de tests die prototypes van nieuwe onderdelen moeten ondergaan. Plaatwerkpanelen worden vaak getest in een verscheidenheid aan verkeersongevallen en bots scenario's met kleinere voorwerpen.

In de e-shop van Signeda kunt u snel de juiste carrosserie-onderdelen voor uw automodel vinden en bestellen, zodat u aan verschillende EU-veiligheidseisen kunt voldoen. Wij verkopen hoogwaardige onderdelen van originele en alternatieve fabrikanten, zodat we u niet alleen een grote verscheidenheid aan auto-onderdelen kunnen bieden, maar ook concurrerende prijzen.