NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Zijbalk frame

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Zijbalk frame

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Zijbalk frame" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie ZIJBALK FRAME, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Zijbalk frame

De zijbalk frame is een belangrijk structureel onderdeel van het frame, dat aan de onderkant van de voorkant van de auto is gemonteerd. Normaal gesproken zijn er twee verstevigingen (links en rechts) gemonteerd om de inzittenden en het motorgedeelte van de auto te beschermen tegen frontale en zijdelingse impactschade bij botsingen.

De belangrijkste vereiste voor de installatie van de zijbalken is de duurzaamheid van het onderdeel, en daarom worden de zijbalken meestal van staal of aluminium gemaakt. Deze materialen worden gekenmerkt door hun weerstand tegen mechanische impactschade en hun uitstekende corrosie werende eigenschappen. Bij het kopen van nieuwe chassis zijbalken worden deze meestal gekozen op basis van hun compatibiliteit met het specifieke automodel, de materialen die gebruikt zijn bij de fabricage, de reputatie van de fabrikant en de garantie die op het onderdeel geboden wordt.

Testmethoden voor duurzaamheidstesten

De effectiviteit van chassis zijbalken als beschermend onderdeel wordt meestal zeer nauwkeurig getest door fabrikanten van auto-onderdelen. Hoewel sommige testmethoden en -instrumenten enigszins kunnen verschillen, zijn de meest voorkomende tests frontale en zijdelingse botsingen, de meest voorkomende uitdagingen voor dit beschermende onderdeel.

Frontale botstests worden vaak uitgevoerd met een voorwerp met een massa van 1,5 t dat het chassis zijbalken raakt met 64 km/u, wat overeenkomt met de parameters van een personenauto die met gemiddelde snelheid rijdt. Deze test controleert het vermogen van de chassis zijbalken om de botskracht te weerstaan en de structurele integriteit van de carrosserie te behouden.

De test voor zijdelingse botsingen wordt vaak uitgevoerd met een voorwerp met een gemiddeld gewicht van 1 ton dat met 50 km/u op de zijbalken botst. Deze test geeft een betere indicatie van het vermogen van de “zijbalk frame” om de inzittenden van de auto tegen letsel door botsingen te beschermen. Als ze goed getest zijn en aan de veiligheidseisen voldoen, kunnen de “zijbalkn frame” op nieuwe auto’s worden gemonteerd of als reserveonderdelen worden verkocht.

In de Signeda e-shop catalogus vindt u een uitgebreid assortiment structurele en beschermende carrosserieonderdelen. Van zijbalken en diverse montageframes tot motorbeschermers, kofferdeksels en deuren. Onze concurrerende prijzen en gemakkelijke levering van carrosseriedelen zullen een aangename verrassing zijn voor veel klanten die voor onze diensten kiezen.