NL
Kies voertuig
+31612728608
Voertuig kiezen

Deurhendel

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Deurhendel

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Deurhendel" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie DEURHENDEL, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Deurhendel auto

Auto deurhendels zijn een alledaags item. In de deur zijn normaal gesproken twee hendels ingebouwd, waarmee u de deur gemakkelijk kunt openen en sluiten. Vanwege het constante gebruik zijn de deurhendels gemaakt van robuuste materialen zoals staal, aluminium of speciale kunststoffen. Kunststof deurhendels zijn vaak comfortabeler en gemakkelijker te gebruiken en kunnen relatief goedkoper zijn, maar zijn het minst duurzaam. Metalen deurhendels zijn daarentegen zwaarder en duurder, maar ook aanzienlijk robuuster dan de kunststof alternatieven.

Hoe kies ik de juiste deurhendels?

Natuurlijk moeten de deurhendels eerst passen bij het automodel waarin u rijdt. Elke auto heeft unieke carrosserieparameters en afmetingen van deuren (en deurhendels). De geschiktheid van de deurhendel voor het specifieke automodel is daarom een belangrijk criterium. Bij het selecteren van een deurhendel voor een automodel is het belangrijk om te letten op de materialen die gebruikt zijn bij de fabricage van het onderdeel, de reputatie van de fabrikant en de garantie die gegeven wordt. Het is ook mogelijk om te kijken naar de tests die de fabrikanten op het te koop aangeboden onderdeel hebben uitgevoerd.

Toonaangevende autofabrikanten testen hun producten uitvoerig voordat zij deze op de markt brengen. De autofabrikant Audi test zijn deurhendels bijvoorbeeld op 5 manieren voordat ze worden geïnstalleerd. De mechanische duurzaamheid van de deurhendel wordt getest door deze 20 000 keer te openen en te sluiten. De corrosiebestendigheid wordt getest door de deurhendel 60 dagen lang in een zoutoplossing onder te dompelen. Voor het testen in een noodsituatie wordt de deurhendel onderworpen aan een botsing die overeenkomt met een snelheid van 120 km/u. Voordat de deurhendel wordt goedgekeurd voor gebruik, ondergaat hij een vochttest om de weerstand van het onderdeel bij 90% vochtigheid te controleren. Tot slot is er een zonlichttest, waarbij wordt gekeken hoe direct zonlicht de deurhendel beïnvloedt over een periode van 1000 uur. Dit alles om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het onderdeel onberispelijk is.

Veelvoorkomende schade aan deurhendels

Door het voortdurende gebruik van de deurhendels verslijt natuurlijk zowel dit onderdeel als het deuropeningsmechanisme zelf. Het is het deurhendel mechanisme dat het vaakst defect gaat, ongeveer 60% van alle problemen met deurhendels. Ongeveer 30% van de schade en defecten aan deurhendels is te wijten aan breuken en barsten in de deurhendels. De overige 10% van de schade en defecten is te wijten aan corrosieproblemen.

De eerste manier om al deze problemen te voorkomen is natuurlijk door hoogwaardige deurhendels te kopen. Maar zelfs het onderdeel van de beste kwaliteit heeft goed onderhoud nodig. Het is raadzaam om de deurhendels voorzichtig te gebruiken: gebruik niet te veel kracht bij het openen van de deur en open of trek niet onnodig aan de deurhendel.

Wij raden ook aan om de deurhendels regelmatig schoon te maken.  Als u merkt dat ze moeilijker te bedienen zijn, zoek dan naar de oorzaak van het probleem en smeer het mechanisme met een speciaal deurhendel smeermiddel of een olie met een lage viscositeit. Het is ook aan te raden om eventuele roestproblemen onmiddellijk aan te pakken. Als onderdelen ernstig door roest zijn aangetast, is het beter om de probleemonderdelen onmiddellijk te vervangen. 

In de Signeda e-shop catalogus kunt u snel en gemakkelijk de juiste deuronderdelen voor uw automodel vinden. Van nieuwe deurhendels tot deurlijsten, deurscharnieren en de autodeuren en deurpanelen zelf. Wij werken samen met meer dan 50 fabrikanten en leveranciers van auto-onderdelen en accessoires, zodat wij u een breed assortiment kwaliteitsproducten kunnen garanderen.