NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

10w-40 motorolie

Artikelen: 11
Nieuw
N
10w-40 motorolie

10w-40 motorolie

TPVA010W40TV208

Kwaliteit: PJ

VENOL, CJ-4, CI-4, 10W-40,''TRUCK MAX CJ 4'' 208L

Nieuwste producten in de categorie: 10w-40 motorolie

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "10w-40 motorolie" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie 10W-40 MOTOROLIE, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Motorolie 10w40

Motorolie 10w40 wordt gebruikt in een groot aantal auto’s, vooral in voertuigen met een dieselmotor. Voor deze laatstgenoemde wordt motorolie 10 w 40 vaker aanbevolen, omdat deze hoogwaardige smering en antislijtage-eigenschappen biedt. Het eerste getal vóór de w geeft de vergelijkende stroom van de motorolie aan voordat de motor warm is. Het getal na de w geeft de vloeibaarheid van de olie aan als de motor warm is. In beide gevallen geldt: hoe lager het getal, hoe beter de doorstroming.

Eigenschappen motorolie 10w40 

10w-40 olie is een vrij gebruikelijke, universele keuze voor automobilisten. Het getal “10w” zorgt ervoor dat de olie een redelijk goede doorstroming heeft zolang de motor niet oververhit raakt, terwijl het getal “40” aangeeft dat de olie efficiënt presteert bij hogere temperaturen en belastingen. Motorolie 10w40 bevriest pas bij ongeveer -30 graden en werkt het beste bij warmer weer. Het is dus de motorolie bij uitstek van de vele automobilisten in Litouwen.

Wanneer moet ik mijn motorolie 10w40 verversen?

De aanbevelingen voor het verversen van motorolie 10 w 40 zijn vrijwel standaard. Het wordt aanbevolen om de motorolie gemiddeld om de 6-12 maanden of om de 10.000-15.000 kilometer te verversen om de motor tegen schade te beschermen. Natuurlijk zijn deze aanbevelingen bij benadering. Voor een goed gebruik en het tijdig verversen van motorolie is het belangrijk om rekening te houden met de aanbevelingen van zowel de auto- als de oliefabrikant, en met uw rijomstandigheden en rijstijl.

De webwinkel van Signeda biedt een uitgebreid assortiment synthetische en halfsynthetische motoroliën voor zowel diesel- als benzinemotoren tegen goede prijzen.