NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Luchtfilters

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Luchtfilters

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Luchtfilters" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie LUCHTFILTERS, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Luchtfilters

Het doel van luchtfilters voor auto’s is vrij duidelijk, maar is van cruciaal belang voor zowel de auto als de mensen die de auto gebruiken. Een luchtfilter voorkomt dat er allerlei stof en vuil in het interieur of het motorsysteem van de auto terechtkomt.  Er zijn twee hoofdtypen luchtfilters: motorluchtfilters en interieurluchtfilters.

Hoe kies ik een motorluchtfilter?

Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een luchtfilter voor uw motor is het type brandstof waarmee u rijdt. De specificaties van een filter voor een dieselmotor kunnen verschillen van die voor een benzinemotor. De beste luchtfilters auto hebben een uitstekende filtratie-efficiëntie en betrouwbaarheid, dus als u op zoek bent naar een filter, zorg er dan voor dat u de aanbevelingen van uw autofabrikant of specialisten raadpleegt.

Wanneer kan ik het motorluchtfilter het beste vervangen?

De luchtfilter van de motor kan het beste elke 15.000 - 20.000 km (of eenmaal per jaar) worden vervangen, ongeveer tegelijkertijd met het oliefilter en de smeerolie, volgens de algemene aanbevelingen. Voor het exacte aantal vervangingen raden wij u aan de aanbevelingen van de autofabrikant te raadplegen.  Houd ook rekening met de dagelijkse rijomstandigheden van uw auto. Wij raden u ook aan om bij het kiezen van een filter verder te kijken dan de prijs en geen geld te besparen ten koste van de efficiëntie van uw motorsysteem.

Wanneer moet u het interieurluchtfilter vervangen?

De richtlijnen voor het vervangen van het interieurluchtfilter lijken erg op elkaar, behalve dat we erop willen wijzen dat sommige auto’s een tweedelig filter hebben. Als u deze wilt vervangen, raden wij u aan om beide filters tegelijkertijd te vervangen. Het is ook aan te raden om de filters in het luchtfiltersysteem in het interieur te vervangen als u merkt dat de luchtstroom in de auto verminderd is. Aanwijzingen voor veelvoorkomende filterproblemen zijn onder andere onaangename geurtjes in het interieur en allergische reacties die meer uitgesproken zijn dan ooit tevoren. 

In de Signeda e-shop catalogus vindt u een zeer ruime keuze aan hoogwaardige interieurluchtfilters en motorluchtfilters tegen zeer aantrekkelijke prijzen.