NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Kentekenplaatverlichting

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Kentekenplaatverlichting

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Kentekenplaatverlichting" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie KENTEKENPLAATVERLICHTING, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Kentekenplaatverlichting

De LED-kentekenplaatverlichting lampjes maken deel uit van het verlichtingssysteem dat tussen de achterlichten is geïnstalleerd. De LED-kentekenplaatverlichting helpt om de kentekenplaten van het voertuig duidelijk te identificeren en te lezen bij slecht zicht (bij donker of bewolkt weer).

De LED-kentekenplaatverlichtingslamp is een betrouwbaar en onderhoudsarm onderdeel van het verlichtingssysteem. Problemen met deze lamp hebben vaak te maken met het doorbranden van de LED als gevolg van natuurlijke slijtage of het falen van de aansluitingen van het elektrische circuit.

Het is goed om te weten dat het vervangen van LED-kentekenplaatverlichting lampjes niet erg waarschijnlijk is vanwege verouderde en natuurlijk doorgebrande lampjes. LED-technologie wordt gekenmerkt door haar duurzaamheid, waarbij lampen van dit type in kentekenplaatverlichtingssystemen meestal minstens 20.000 uur meegaan. Dit betekent dat zelfs als u elke dag 8 uur met uw auto rijdt, LED-kentekenplaatverlichtingssystemen minstens 7 jaar goed functioneren.

Natuurlijk zijn er verschillende voorwaarden belangrijk om een dergelijke lange levensduur te garanderen. De belangrijkste is in elk geval de keuze van de verlichtingslampen op basis van hun compatibiliteit met het specifieke automodel waarmee wordt gereden. Ook een goed onderhouden elektrische toevoerketen van de auto zorgt voor goede verlichtingsprestaties. Het is ook heel belangrijk om niet te beknibbelen op kwaliteit bij het kiezen van verlichtingssystemen en om onderdelen te kiezen die zijn gemaakt door gerenommeerde fabrikanten die zeer worden gewaardeerd door andere kopers.

Klanten die de e-shop van Signeda bezoeken, kunnen onderdelen voor verlichtingssystemen kiezen en bestellen die compatibel zijn met een groot aantal automodellen. Van onderdelen zoals kentekenplaatverlichting voor LED-systemen of achteruitrijlichten, tot regeleenheden voor verlichtingssystemen en koplampen en achterlichten. Wij verkopen hoogwaardige auto-onderdelen van originele en alternatieve fabrikanten, dus we zijn ervan overtuigd dat wanneer u bij Signeda winkelt, u de onderdelen vindt die u zoekt tegen de juiste kwaliteit en prijsverhouding.