NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Wisser motor

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Wisser motor

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Wisser motor" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie WISSER MOTOR, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Wisser motor

De ruitenwissermotor is een belangrijk onderdeel van het reinigingssysteem. Zowel de ruitenwissermotor voor de voorruit als die voor de achterruit werken op dezelfde manier. Wanneer de automobilist de ruitenwisserhendel in het interieur draait of eraan trekt, start de ruitenwissermotor en geeft het koppel door aan de ruitenwisserarmen met reinigingsbladen die aan het ruitenwissermechanisme bevestigd zijn. Deze laatste zorgen ervoor dat de geselecteerde ruiten gelijkmatig wordt gereinigd.

Belangrijkste reinigingsstanden voor de ruitenwissermotor

Moderne ruitenwissers voor hebben meestal 4-5 reinigingsstanden. De populairste onder automobilisten is de automatische reinigingsfunctie. Wanneer deze reinigingsmodus is ingesteld, worden de ruitenwissers van de auto geactiveerd met behulp van infraroodstralen wanneer sensoren vochtdeeltjes op de voorruit detecteren. De ruitenwissermechanismen zijn ook vaak uitgerust met een enkele ruitenwisserfunctie en langzame, middelmatige en snelle reinigingsstanden. De verschillende reinigingsstanden helpen automobilisten om de reinigingssnelheid te kiezen die het beste past bij de weersomstandigheden en de mate van vervuiling van de ruiten.

Als u om verschillende redenen besluit om uw oude ruitenwissermotor door een nieuwe te vervangen, is het heel belangrijk om het nieuwe onderdeel te kiezen op basis van de compatibiliteit met uw specifieke automodel. Keuzes die aan dit criterium voldoen, kunnen nader worden bekeken door rekening te houden met het vermogen van de specifieke ruitenwissermotor, de afmetingen van de beschikbare ruitenwisserbladen, de prijs van de motor, de reputatie van de fabrikant en de garantie die op het onderdeel wordt gegeven.

Klanten die de e-shop van Signeda bezoeken, vinden hier een zeer uitgebreide selectie aan autoruitreinigingsonderdelen. Ruitenwissermotor, achterruitwissermotor, wisserbladen, wisserarmen, reinigingsmechanismen en andere onderdelen - wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige onderdelen van originele en alternatieve fabrikanten.

Wij begrijpen volledig dat klanten die auto-onderdelen kopen, diverse voertuigreparaties zo snel mogelijk willen uitvoeren, en daarom leggen wij grote nadruk op de snelle en veilige levering van uw bestellingen.