NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Voordeur beveiliging

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Voordeur beveiliging

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Voordeur beveiliging" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie VOORDEUR BEVEILIGING, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Voordeur beveiliging

Voordeur bescherming - Een onderdeel van een autodeur waarvan de belangrijkste functie is om de bestuurder of voorpassagier te beschermen tegen letsel bij een botsing. Voordeurbeschermers zijn meestal gemaakt van speciaal plastic en absorberen de kracht van de impact op de voordeur bij een ongeluk, waardoor de potentiële schade aan de inzittenden voorin beperkt wordt.

Vereist beschermend onderdeel

Op 1 januari 2019 werd voordeur bescherming verplicht in Europa voor nieuwe auto's (vanaf 2019). In de VS werd deze verplichting in 2014 van kracht. De redenen voor het besluit om voordeur bescherming verplicht te stellen zijn vrij duidelijk als u naar de ongevallenstatistieken kijkt. Auto-ongelukken zijn alleen al in de VS verantwoordelijk voor ongeveer 36.000 doden per jaar. 20.000 van deze dodelijke ongevallen worden veroorzaakt door hoofdletsel. En het is de bescherming tegen botsingen van de voordeur die het risico op hoofdletsel met wel 67% kan verminderen.

Keuze uit hoogwaardige voordeur bescherming

De voordeur bescherming wordt eerst geselecteerd op basis van de compatibiliteit van het onderdeel met het specifieke automodel. Zodra aan dit criterium is voldaan, is het de moeite waard om het gebruikte materiaal, de reputatie van de fabrikant en de garantie van het product te controleren. Het is ook nuttig om na te gaan welke tests er op de voordeur bescherming werden uitgevoerd voordat hij in de handel werd gebracht.

In de e-shop van Signeda kunt u op elk moment van de dag een uitgebreid assortiment originele en niet-originele deuronderdelen voor uw automodel vinden en bestellen. Van voordeur beschermers tot deursloten, scharnieren, kabels en de deuren zelf en hun panelen, wij hebben de juiste producten voor u. Onze onderdelen zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook aantrekkelijk geprijsd.