NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Bougie

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Bougie

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Bougie" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie BOUGIE, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Bougies voor auto's zijn onderdelen die de brandstof in de motor ontsteken. Een elektrode is het belangrijkste element van  bougies. De temperatuur van de vonk kan door Kelvin enkele duizenden bereiken. Daarom brandt het brandstof-luchtmengsel onmiddellijk. Er zijn verschillende soorten bougies. Ze zijn afhankelijk van het materiaal van de elektrode: koper - ze dienen voor ongeveer 15.000-20.000 km; vernikkeld - ze werken efficiënt tot 30.000 km; zilver - worden gekenmerkt door een uitstekende thermische geleidbaarheid. Hun werkingsduur - ongeveer 30 000 km; iridium pluggen - kunnen tot 60.000-120.000 km dienen. Ze helpen het brandstofverbruik en de schadelijke uitstoot te verminderen. Platina pluggen - zijn bestand tegen corrosie en erosie. Dergelijke pluggen zorgen voor een optimale verbranding van het brandstof- en luchtmengsel. Ze duren tot 100.000 km.

Aanbevelingen

Als u wilt dat de bougies lang en efficiënt functioneren, koop dan alleen brandstof bij betrouwbare tankstations. Brandstof van slechte kwaliteit bevat veel onzuiverheden. Ververs de motorolie op tijd. Negeer ook de vervangingsintervallen van het luchtfilter niet. Zorg er altijd voor dat de motor en zijn componenten goed werken. Controleer en pas de spanning van de distributieriem regelmatig aan. Dit helpt storingen in de motorklep te voorkomen. Schone brandstofinjectoren van tijd tot tijd. Bij het installeren van bougies voor auto's, reinig de bougieputten goed.

Tekenen van storingen

In veel gevallen, zelfs als slechts één onderdeel kapot is gegaan, is de motor moeilijk te starten en wordt de werking ervan onstabiel. Dit is het meest duidelijk wanneer een koude motor wordt gestart. U kunt ook een aanzienlijke toename van het brandstofverbruik en een afname van het motorvermogen opmerken. Om deze reden accelereert de auto te langzaam. Als het buiten koud is, is de motor moeilijker te starten. Er kan een waarschuwingslampje "Check Engine" op het dashboard verschijnen. Roet- en koolstofafzettingen op de elektroden zijn de meest voorkomende oorzaak van dergelijke motorstoringen. Ze voorkomen de stroom van stroom en de vorming van vonken. Soms ontstaan er problemen door gesmolten elektroden, gebarsten isolator of beschadigde verbindingen.