NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Sleepoog

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Sleepoog

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Sleepoog " worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie SLEEPOOG , kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Sleepoog voor auto

Het is niet nodig om veel te zeggen over waar het sleepoog voor wordt gebruikt. Het volstaat om te zeggen dat een sleepoog wordt gebruikt om een defecte auto te slepen. Een sleepoog kan ook worden gebruikt om een auto uit de sneeuw of modder te trekken.

Sleepogen kunnen aan de voor- of achterkant van auto's worden gemonteerd. Vaak worden zowel aan de voor- als aan de achterkant speciale plekken vrijgelaten voor het inrijgen van het sleepoog. Op deze manier kan de lus die aan de carrosserie bevestigd is, gebruikt worden om de auto te slepen.

Keuze van sleepoog

Als u een hoogwaardig sleepoog wilt kiezen dat geschikt is voor de gewichtsparameters van uw auto, let dan op de compatibiliteit van het onderdeel met het automodel voordat u het koopt. Zo bent u ervan verzekerd dat indien nodig niet alleen uw auto met behulp van een sleepoog kan worden gesleept, maar dat u zelf ook veilig andere lichte voertuigen kunt slepen (als de carrosserie van uw auto dit toelaat).

Controleer ook de bevestigingsplaats van het sleepoog volgens de fabrikant. De sleepogen zijn meestal universeel, dus er is geen noemenswaardig verschil in waar ze kunnen worden aangebracht - voor- of achterkant. Soms echter, afhankelijk van de unieke technische kenmerken van het getrokken voertuig en de ontwerpbeslissingen van het onderdeel, kan het sleepoog alleen ontworpen zijn voor montage aan de voor- of achterkant.

Het is ook verstandig om de garanties van de fabrikant voor het onderdeel en de materialen die gebruikt zijn bij de vervaardiging van het sleepoog te bekijken Sleepogen zijn meestal gemaakt van staal of aluminium. Hoewel stalen sleepogen over het algemeen als sterker worden beschouwd dan aluminium sleepogen, hangt veel af van de vervaardiging van het onderdeel en de kwaliteitsnormen die de fabrikant zelf hanteert.

Trekkracht van het sleepoog

Sleepogen worden tijdens het gebruik blootgesteld aan een groot aantal mechanische krachten. Natuurlijk testen de fabrikanten die deze onderdelen verkopen hun duurzaamheid op verschillende manieren. Een van de meest gebruikelijke methoden voor het testen van een verbinding is de trekproef. Het sleepoog wordt getest door er een lading aan te trekken die ongeveer 20% meer is dan het gewicht van het voertuig dat voor het sleepoog is ontworpen. Als het sleepoog bijvoorbeeld compatibel is met auto’s met een gewicht tot 2,5 t, moet de duurzaamheid van het sleepoog worden getest onder een trekkracht tot 3 t.

Fabrikanten van sleepogen houden er ook rekening mee dat uw voertuig, of het nu wordt gesleept of een ander voertuig sleept, de krachten op de sleepogen niet altijd gelijkmatig zal verdelen. Om er zeker van te zijn dat het sleepoog bestand is tegen niet-standaard belastingen, wordt het sleepoog onderworpen aan een buigtest. Het sleepoog wordt onderworpen aan een buigkracht die gelijk is aan ongeveer 20 procent van het maximale sleepgewicht. Met andere woorden, een sleepoog die ontworpen is voor een maximaal sleepgewicht van 2 t zal tijdens de test een buigkracht tot 400 kg moeten weerstaan.

Bij de vervaardiging van sleepogen voor auto’s wordt bij de tests ook rekening gehouden met andere gebruiksomstandigheden. Sleepogen worden vaak gebruikt in nat en koud weer. Daarom is de roestbestendigheid van deze onderdelen zo belangrijk. Er worden zeer strenge tests uitgevoerd om dit te garanderen. Sleepogen worden getest door ze 12 maanden lang bloot te stellen aan corrosieve zouten en vocht. Onderdelen die deze test doorstaan, worden door de fabrikanten als roestbestendig beschouwd.

Onderhoud van sleepogen

Het onderhoud van sleepogen is niet moeilijk, maar vergt wel aandacht. Automobilisten wordt aangeraden om sleepogen voor en na gebruik regelmatig te inspecteren op vervormingen, scheuren of andere defecten die met het blote oog zichtbaar zijn. Als het sleepoog niet vaak wordt gebruikt, is het bovendien raadzaam om het niet alleen na elk gebruik schoon te maken, maar ook van de carrosserie te verwijderen. Als u denkt dat dit nodig is, kunt u zelf zorgen voor een speciale corrosiebescherming voor het sleepoog door een speciale beschermende verf of lak aan te brengen.

De e-shop van Signeda biedt onze klanten een uitgebreid assortiment functionele carrosserie-onderdelen, van originele en alternatieve spoilers tot diverse sierlijsten, beugels, geluidsisolatie en sleepogen. Wij verkopen hoogwaardige auto-onderdelen en aftermarket producten van zowel originele als alternatieve fabrikanten. We breiden ons assortiment voortdurend uit om ervoor te zorgen dat elke klant die onze e-shop bezoekt, het product vindt dat hij zoekt tegen een aantrekkelijke prijs.