NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Stuurstang

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Stuurstang

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Stuurstang" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie STUURSTANG, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Stuurstang

De stuurstang is een cruciaal onderdeel van de auto, met als belangrijke functie het synchroniseren van de wielen. Een defecte stuurstang auto vermindert de bestuurbaarheid van de auto op de weg, waardoor het risico op ongelukken toeneemt.

Wanneer is het tijd om deze te vervangen?

Deze onderdelen gaan, net als alle andere, niet eeuwig mee. In de regel gaat dit onderdeel tot 40.000 kilometer mee en moet het bij het eerste teken van defect worden vervangen. 

Natuurlijk kan de levensduur van de stuurstang verkort worden als de auto gebruikt wordt onder slechte omstandigheden, zoals oneffen, hobbelige wegen, beboste gebieden, enz.

Hij kan ook een kortere levensduur hebben als hij gerenoveerd is. Hoewel de kosten van restauratie en reparatie lager zijn dan die van een nieuwe, kunt u een tweede reparatie verwachten voordat u 20.000 kilometer hebt gereden. 

Tekenen van defecte stuurstangen

Het falen ervan is te herkennen aan bepaalde tekenen. Het is belangrijk om op te merken dat soortgelijke tekenen ook kunnen wijzen op andere defecten in het chassis en met name in de stuurinrichting. Maar als de volgende tekenen worden waargenomen, moet de auto in elk geval naar een garage voor reparatie:

  • Het gevoel dat de auto de macht over het stuur verliest: de auto raakt van de rijbaan bij het nemen van bochten of bij het rijden op een vlakke weg.
  • Kloppend geluid bij het nemen van bochten, remmen of accelereren.
  • Vrijloop.
  • Het gevoel dat het stuur los zit.

Als er tekenen van defect zijn, raden wij u aan de vervanging van dit onderdeel niet uit te stellen.  De webwinkel van Signeda verkoopt stuurstangen tegen lagere prijzen voor een breed scala automodellen. Een uitgebreide selectie tegen een goede prijs maakt het gemakkelijker om de juiste onderdelen voor uw auto te vinden.