NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Sierlijst onder lamp

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Sierlijst onder lamp

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Sierlijst onder lamp" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie SIERLIJST ONDER LAMP, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Sierlijst onder lamp

De lijst onder de koplamp is een beschermend dat helpt om het lamphuis te beschermen tegen stof, vuil, sneeuw en andere verontreinigingen. Hoewel de sierlijsten onder de koplampen geen volledige afdichting en bescherming tegen vocht garanderen (de afdichtingstape voor de koplampen helpt hierbij), kunnen esthetisch mooie sierlijsten onder de koplampen uitstekende decoratieve elementen zijn voor de carrosserie, indien hiervoor gekozen wordt.

Duurzaamheid van de sierlijst onder de koplampen

Voordat de onderdelen worden vrijgegeven voor verkoop op de Europese markt, controleren de fabrikanten de veiligheid en sterkte van de lijsten voor onder de koplampen aan de hand van een reeks tests in overeenstemming met de ECE-voorschriften (Europese Economische Commissie). Aangezien het hoofddoel van de lijsten voor onder de koplampen niet botsbescherming is, worden de weerstand van het onderdeel tegen een breed temperatuurbereik en de reactiviteit van het onderdeel op verschillende chemicaliën grondiger getest.

De lijsten onder de koplampen worden gedurende gemiddeld 1 uur gecontroleerd door ze geleidelijk af te koelen tot -60°C en ze vervolgens op te warmen tot 180°C. Deze delen worden ook gedurende dezelfde periode ondergedompeld in oplossingen van verschillende zuren en logen van ongeveer 10%. De lijsten onder de koplampen worden ook onderworpen aan duurzaamheidstests. De krachten die tijdens de tests worden uitgeoefend, zijn echter veel lager dan de botskrachten die op de te testen carrosseriedelen worden uitgeoefend.

De e-shop van Signeda biedt een uitgebreid assortiment koplampfittingen, beschermingsonderdelen en koplampen voor auto’s die voldoen aan ECE en andere minimale veiligheids- en kwaliteitseisen. Wij verkopen onderdelen van zowel originele als alternatieve fabrikanten, dus we kunnen niet alleen een breed assortiment garanderen, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.