NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Grillen en bijbehorende onderdelen

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Grillen en bijbehorende onderdelen

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Grillen en bijbehorende onderdelen" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie GRILLEN EN BIJBEHORENDE ONDERDELEN, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Grille

Grille, zijn onderdelen. Dit zijn delen van de autobumper, die zowel een esthetische uitstraling geven als een ventilatiefunctie vervullen. Er zijn verschillende roosters voor auto's en ze zijn afhankelijk van de uitrusting van de auto. Ook kun je meestal dezelfde grille vinden van zelfs verschillende kleuren (bijvoorbeeld zwart, glanzend, mat, chroom, enz.). In deze categorie vindt u alle items die nodig zijn om een bumper volledig te voltooien met een grille tot de kleinste elementen.

Autogrille - het is meestal de hoofdgrille van de bumper, die afhankelijk is van de uitrusting van de auto en, in sommige gevallen, van het trimtype.

Bumper grille - het maakt een bumper compleet. Soorten van de grille: mistlampgrille, onderste grille van een bumper, enz. Hun type hangt af van de uitrusting en het uitrustingsniveau.

Grillehouder is een houder, die een grille bevat. Het is belangrijk om een houder te kiezen die speciaal is ontworpen voor de grille van uw auto.

Grille rond de ruitenwissers. Het is een onderdeel dat het ruitenwissermechanisme omhult en beschermt tegen de effecten van het milieu.

Embleem - een autobadge, die in de meeste gevallen in de grille van de auto wordt gestoken.

Auto grilles worden voortdurend blootgesteld aan de directe invloed van meteorologische en andere omgevingsfactoren. Hoe langer u ze gebruikt, hoe waarschijnlijker het is dat er verschillende defecten en beschadigingen optreden. Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende grilleproblemen en tips om deze te voorkomen.

De meest voorkomende auto grille defecten

Scheuren en breuken in de grille. Uiteraard hebben grilles de neiging kapot te gaan bij verschillende botsingen en ongelukken. In dergelijke gevallen is hun vervanging eenvoudigweg essentieel. 

Houd er rekening mee dat scheuren in de grille ook kunnen worden veroorzaakt door meteorologische factoren. Voortdurend direct contact met hoge temperaturen en direct zonlicht tast de plastic onderdelen van de grille aan. Vooral scheuren en kleurvervaging door de zon komen vaak voor. Het verbleken kan worden verholpen door de grille opnieuw te verven, maar scheuren zijn een ernstiger probleem.

Om lang te kunnen genieten van een kwalitatief hoogstaand, esthetisch aantrekkelijke grille, moet u bij aankoop rekening houden met de kwaliteit van het product, de weerstand tegen omgevingsfactoren en de fabrieksgarantie. Vermijd ook, indien mogelijk, dat de auto op een warme dag lange tijd in direct zonlicht staat.

Slijtage van rubberen randen en onderdelen. Rubberen onderdelen van de grille worden gebruikt om het plaatsen te vergemakkelijken en om de algehele luchtdichtheid van de grilleopeningen te verbeteren. Na verloop van tijd, wanneer ze aan omgevingsfactoren worden blootgesteld, raken de rubberen onderdelen versleten, verliezen ze elasticiteit en beginnen ze te barsten. Als de grille en de rubberen onderdelen lange tijd in de auto zijn geïnstalleerd, is dit een natuurlijk gevolg. Om slijtage van nieuwe rubberen onderdelen zo lang mogelijk te voorkomen, moet u de tijd nemen om ze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Bescherm de grille en de rubberen onderdelen ook tegen de “agressieve” autochemicaliën die schadelijk zijn voor de carrosserie.

Schade door een hoge waterstroom. Vaak zijn auto grilles niet bestand tegen de overmatige waterstroom die erop gericht is. Dit gebeurt meestal bij het wassen van de auto. Om dit en soortgelijke incidenten te voorkomen, dient u het juiste niveau en de juiste waterintensiteit te kiezen bij het wassen van grilles en soortgelijke sierdelen. Let ook op de veilige werking van de grille tijdens het rijden in regenachtige omstandigheden. Als u voor een hoge snelheid kiest wanneer u door diepe plassen rijdt, kan de intensiteit van de waterstroom ook van invloed zijn op de toestand van de kunststof grille en de daaronder liggende onderdelen.

Universele onderhoudstips voor grilles

Om de grille van uw auto goed te onderhouden, moet u deze regelmatig schoonmaken met het juiste gereedschap. Voor eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden zijn een schone doek en gedestilleerd of schoon water ideaal. Voor een grondigere reiniging van hardnekkig vuil kunt u een speciale autoruitenreiniger en zachte doeken gebruiken die voor dit soort werk ontworpen zijn. Vermijd het gebruik van harde schuurmiddelen en sterke, agressieve reinigingsmiddelen. Wij adviseren u om de onderhoudsinstructies en aanbevelingen van de fabrikant op te volgen. Zo kunt u de uitstekende staat en het esthetische uiterlijk van de grille langer behouden.

In de Signeda e-shop catalogus kunt u binnen enkele seconden alle grilles en onderdelen vinden die bij uw automodel passen. De keuze is enorm: momenteel bieden wij onze klanten ruim 300.000 verschillende auto-onderdelen en accessoires aan. Dankzij de verscheidenheid aan producten en de samenwerking met fabrikanten met jarenlange ervaring kunt u de juiste producten voor uw auto kopen tegen aantrekkelijke prijzen.