NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Hoogteverstelling van de koplampen

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Hoogteverstelling van de koplampen

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Hoogteverstelling van de koplampen" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie HOOGTEVERSTELLING VAN DE KOPLAMPEN, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Hoogteverstelling van de koplampen 

De hoogteverstelling van de koplampen is een belangrijk onderdeel van de bediening van het verlichtingssysteem om de hoek van de koplampen zo in te stellen dat ze de weg effectief verlichten en andere automobilisten niet verblinden.

Er zijn 2 verschillende soorten koplamphoogteverstellers - mechanisch of elektrisch - die gebruikt kunnen worden om de koplampen van auto’s voor en achter af te stellen. Elke autokoplamp die voorzien is van een elektrische hoogteversteller voor lampen, is ook uitgerust met een aparte motor voor het verstellen van de hoogte van de koplamp. Deze motoren zijn aangesloten op het elektrische circuit van de auto. Dit levert stroom aan de motormechanismen, zodat de automobilist de stand van de koplampen gemakkelijk kan aanpassen met behulp van de knoppen op het dashboard (of ingebouwd).

Mechanische koplampregelaars waren de populairste keuze voor auto’s die tot ongeveer 1990 werden gebouwd. Sindsdien worden nieuwe auto's steeds vaker gebouwd met elektrische hoogteverstellingssystemen. Tegenwoordig maken bijna alle nieuwe voertuigen (met uitzondering van sommige vrachtwagens, bussen en vergelijkbare zware voertuigen) gebruik van elektrische hoogteverstellingssystemen in de koplampen.

Elektrische hoogteverstellingssystemen zijn niet alleen populair geworden vanwege hun gebruiksgemak. Dit type regelaar kan de lichten veel nauwkeuriger afstellen en zorgt voor extreem nauwkeurige resultaten bij het aanpassen van de hoek van de lichtpropagatie. De populariteit van elektrische regelaars werd uiteindelijk bepaald door prijsveranderingen - naarmate de auto-industrie zich ontwikkelde, werden elektrische regelaars vaak een goedkopere keuze dan mechanische alternatieven voor regelaars.  

In de Signeda e-shop catalogus vindt u onderdelen voor verlichtingssystemen voor een uitgebreid assortiment aan automodellen. Van halogeen-, LED- en xenonkoplampen tot koplampmotoren, regeleenheden, bevestigingsmiddelen en andere onderdelen. Wij verkopen hoogwaardige onderdelen voor verlichtingssystemen van alternatieve en originele fabrikanten, zodat wij u - onze klanten - niet alleen een uitgebreid assortiment producten kunnen garanderen, maar ook concurrerende prijzen.