NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Motorkap slot

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Motorkap slot

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Motorkap slot" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie MOTORKAP SLOT, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Motorkap slot

Het motorkapslot is een belangrijk functioneel onderdeel van de motorkap dat het motorruimte beschermt tegen inbraak of het per ongeluk openen van de motorkap tijdens het rijden. Motorkapsloten hebben twee hoofdonderdelen - het slotmechanisme en de vergrendelingshendel. Het slotmechanisme is in de motorruimte gemonteerd en de hendel is in de carrosserie van de auto gemonteerd. Wanneer de automobilist de motorkap sluit, wordt het vergrendelingsmechanisme op zijn plaats vergrendeld en wordt voorkomen dat onbevoegden de motorkap van buitenaf kunnen openen (zonder apart op de hendel aan de binnenkant te drukken).

Hoe onderhoud ik mijn motorkapslot?

Motorkapsloten zijn over het algemeen onderdelen die lang meegaan, maar ze hebben goed onderhoud nodig om soepel te blijven werken. Wij raden u aan om regelmatig te controleren of uw motorkapslot goed werkt. Als het slot moeilijk te draaien is, moet het misschien gesmeerd worden. Het meest voorkomende type motorkapslot is mechanisch. Als uw slot mechanisch is, moet u het slotmechanisme regelmatig schoonmaken om vuil of stof te verwijderen.

Veelvoorkomende slotstoringen

Het meest voorkomende type storing aan motorkapsloten wordt veroorzaakt door langdurig of zeer frequent gebruik - de vergrendelingsmechanismen slijten gewoon. Het slot kan ook beschadigd raken als de carrosserie tijdens een ongeval aan sterke stoten wordt blootgesteld. Als de meeste onderdelen van het slot van metaal zijn, kan het slot op den duur vastlopen door ingebakken corrosie. Als u merkt dat een slot steeds problematischer wordt, moet u in elk geval overwegen om het te vervangen.  

Door de e-shop van Signeda te bezoeken, kunt u snel en gemakkelijk de juiste motorkappen en onderdelen voor openings- of vergrendelingsmechanismen voor uw auto vinden in onze productcatalogus. Van motorkapsloten tot motorkap hendels en kabels. Met kwaliteitsonderdelen van zowel originele als niet-originele fabrikanten bieden wij onze klanten een ruime keuze.