NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

Deur begrenzer

Geen auto geselecteerd om de goederen te zien, selecteer de auto waarvan u de onderdelen zoekt.

Nieuwste producten in de categorie: Deur begrenzer

In deze categorie van auto-onderdelen kunt u de nieuwtjes volgen om te weten welke producten recent aan ons gamma zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze lijst producten voor alle auto's bevat. Zorg er dus voor dat u de juiste auto-onderdelen kiest. Onderdelen voor uw auto in de categorie "Deur begrenzer" worden pas weergegeven nadat u het gewenste model hebt geselecteerd en op de knop 'Kies voertuig' hierboven hebt geklikt.

Veel gestelde vragen
  • Kunnen de artikelen worden opgehaald in de winkel zelf?

    Ja. De artikelen kunnen worden opgehaald in de winkel van Signeda, die zich bevindt in Palenrij 2B, 5411LX Zeeland.


Bestel het afhalen van de artikelen in de onderstaande steden:

Als u vragen hebt bij het kiezen van de artikelen in de categorie DEUR BEGRENZER, kunt u altijd onze fysieke winkels in de onderstaande steden bezoeken. U kunt er niet alleen producten ophalen, maar ook specialisten raadplegen voordat u een aankoop doet. Nadat u het benodigde originele onderdeel online hebt besteld, kunt u het de volgende werkdag al ophalen in onze fysieke winkel. Online bestelde auto-onderdelen worden niet alleen in onze fysieke winkels geleverd, maar ook in verschillende steden en buitenwijken. In onze winkels wordt u niet alleen professioneel geholpen door onze managers, maar kunt u ook de benodigde nieuwe onderdelen bekijken voordat u ze koopt. Na het online bestellen van auto-onderdelen worden deze niet alleen geleverd in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, maar ook in kleinere steden en gemeenten als Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Almere, Biddinghuizen, Emmeloord, Lelystad, Bolsward, Dokkum, Franeker, Harlingen, Hindeloopen, IJlst, Leeuwarden, Sloten, Sneek, Stavoren, Workum, Apeldoorn, Arnhem, Bredevoort, Buren, Borculo, Culemborg, Dieren, Doetinchem, Ede, Elburg, Enspijk, Gendt, Groenlo, Harderwijk, Hattem, Heukelum, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Staverden, Tiel, Ulft, Voorst, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen, Appingedam, Delfzijl, Groningen, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Echt, Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Tegelen, Kessel, Landgraaf, Maastricht, Montfort, Nieuwstadt, Roermond, Schin op Geul, Sittard, Stein, Susteren, Thorn, Vaals, Valkenburg, Venlo, Weert, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Bergen op Zoom, Boxtel, Breda, Eindhoven, Geertruidenberg, Geldrop, Grave, Helmond, Heusden, Klundert, Oosterhout, Oss, Ravenstein, Roosendaal, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Waalwijk, Willemstad, Woudrichem, Alkmaar, Den Helder, Edam, Enkhuizen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn, Laren, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Naarden, Purmerend, Schagen, Velsen, Volendam, Weesp, Zaanstad, Almelo, Blokzijl, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hardenberg, Hasselt, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk, Vollenhove, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Maassluis, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hagestein, Houten, Leerdam, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein, Zeist, Arnemuiden, Goes, Hulst, Middelburg, Sluis, Terneuzen, Veere, Vlissingen, Zeeland. U kunt ook gebruikmaken van de DPD-levering. Thuisbezorging van auto-onderdelen duurt 3 tot 7 werkdagen. Onze managers sturen u een kort bericht om u te laten weten dat de artikelen zijn verzonden of klaarliggen om te worden opgehaald. Klik voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden op deze link: https://www.signeda.nl/winkelregels

Deur begrenzer 

In- en uitstappen houdt in dat de autodeur elke dag vele malen geopend moet worden. En meestal staan we niet eens stil bij alle deurmechanismen die deze ogenschijnlijk eenvoudige taak mogelijk maken. Een van de mechanismen die belangrijk zijn voor het openen en sluiten is de openingsbegrenzer van de autodeur. Deze absorbeert niet alleen de mechanische kracht bij het sluiten van de deur, maar dempt ook het sluitproces. De deuropenerbegrenzer voorkomt ook dat de deur te wijd opengaat en helpt te voorkomen dat verschillende mechanismen slecht werken en dat inzittenden mogelijk letsel oplopen.

Voornaamste soorten deuropeningsbegrenzers

Er zijn twee hoofdtypen deurbegrenzers - mechanische en elektronische. Mechanische deurbegrenzers werken soepel door middel van veren die het sluiten van de deur opvangen en een weerstandskracht bieden tegen te ver openen. De elektronische deurbegrenzer daarentegen gebruikt sensoren om de snelheid te bepalen waarmee de deur opent en sluit, en om deze processen automatisch te vertragen wanneer de snelheidslimieten worden bereikt.

Veelvoorkomende storingen met deuropeningsbegrenzers

Deurbegrenzers slijten, net als elk ander veelgebruikt mechanisme, na verloop van tijd. Het is de slijtage van de deuropeningsbegrenzer die de meest voorkomende oorzaak is van de verschillende problemen die met dit onderdeel geassocieerd worden. Als de deuropeningsbegrenzer zijn effectiviteit verliest, is er een merkbare vermindering in demping en een luidruchtiger en “harder” sluiten van de deur tijdens het sluiten. U kunt ook merken dat de deur te gemakkelijk en ongewoon wijd opengaat als de deuropeningsbegrenzers niet goed werken. Het komt ook vaak voor dat, wanneer de begrenzers defect zijn, de deur niet helemaal sluit zonder een extra duw met de hand. Natuurlijk kunnen defecten niet alleen worden veroorzaakt door natuurlijke slijtage van de begrenzers, maar ook door ingebakken corrosie of vervorming van het onderdeel door schokken. Bij elektronische begrenzingsschakelaars zijn storingen van automatische sensoren ook mogelijk.

Onderhoud van deuropeningsbegrenzers

De eerste en belangrijkste tip voor wie lang wil genieten van een soepel openende deur: zorg ervoor dat hij soepel opent en sluit. Gebruik geen onnodige plotselinge bewegingen en buitensporige kracht bij het sluiten en openen van de deur. Laat de deurstoppen hun werk doen zonder extreme weerstand.

Het is ook goed om te onthouden dat u in geen geval een open autodeur als steun mag gebruiken. U kunt niet alleen ernstige problemen veroorzaken voor de deuropeningsbegrenzers, maar ook voor de andere mechanismen voor het openen en sluiten van de deur.

Het is ook aan te raden om de deuropeningsbegrenzers regelmatig te inspecteren op duidelijke defecten. Als u duidelijkere barsten, deuken of corrosievlekken op het onderdeel opmerkt, is het belangrijk om het probleem zo snel mogelijk en op de juiste manier aan te pakken.

Vervaardiging van deuropeningsbegrenzers

Een onderdeel dat zo belangrijk en veelvuldig gebruikt wordt als een deuropeningsbegrenzer moet natuurlijk goed getest worden door de fabrikanten voordat het in massa geproduceerd en in auto’s geïnstalleerd kan worden. Het is algemeen bekend dat auto’s van de Audi Group worden gekenmerkt door de kwaliteit van hun deuropeningsbegrenzers. Audi stuurt de in zijn fabriek in Duitsland geproduceerde deuropeningsbegrenzers naar de assemblagefabrieken van het bedrijf over de hele wereld.

Audi deuropeningsbegrenzers worden aan strenge controles onderworpen voordat ze in auto’s worden gemonteerd of verkocht. Speciale testapparatuur, die tot 100.000 automatische openingen en sluitingen van de deuren kan uitvoeren, helpt om de effectiviteit en duurzaamheid van de deuropeningsbegrenzers bij verschillende sluitsnelheden en krachtniveaus van de deuren te controleren. Daarnaast inspecteren veel fabrieksarbeiders de deuropeningsbegrenzers op defecten die met het blote oog zichtbaar zijn en controleren ze de onderdelen met speciaal gereedschap dat de afmetingen van de onderdelen tot op 0,01 mm nauwkeurig kan meten.

Elektronische deuropeningsbegrenzers worden getest met speciale apparaten waarmee verschillende storingen van onderdelen kunnen worden gesimuleerd. Sommige langetermijntests, zoals corrosietests van de deuropeningsbegrenzers, kunnen wel 10 jaar duren. Langetermijntests en de investeringen die daarin gedaan worden, helpen de populairste fabrikanten van auto-onderdelen om officieel te bewijzen dat ze aan de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen voldoen.

De website van Signeda biedt een snelle en gemakkelijke manier om zowel voorste als achterste deuropeningsbegrenzers van originele en niet-originele leveranciers te kopen. Wij bieden deuropeningsbegrenzers en andere deuronderdelen voor een groot aantal Mercedes-, BMW-, Peugeot- en andere populaire automerken. De catalogus van Signeda biedt meer dan 300.000 unieke auto-onderdelen en accessoires met een uitstekende kwaliteit en concurrerende prijzen.