NL
Kies voertuig
+31618207833
Voertuig kiezen

DE LUXUEUZE MERCEDES BENZ GLE BODY KIT. VAN DE OUDE ML NAAR DE NIEUWE GLE

Mercedes Benz GLE body kit, Signeda, apdailos komplektai

Mercedes Benz M-Klasse crossovers staan bekend om hun luxe, comfort, veiligheid en vermogen.  De wagens hebben een strak design en goed uitgelijnde verhoudingen.

Onze klant daagde ons en zichzelf uit om een zeer luxe uitstraling te geven aan een auto die er al geweldig uitziet. Het uiterlijk zou zich niet alleen laten opmerken op de weg, maar ook de aandacht van trekken met zijn nieuwe glans.

Het resultaat is werkelijk fascinerend en daarom hebben we besloten onze creatieve beslissingen en de gebruikte bekleding met u te delen. Voor alle duidelijkheid stellen we ook de verschillende resultaten van de verschillende ontwerpen voor. Geniet ervan.

Mercedes Benz GLE body kit, Signeda, apdailos komplektai

 

Mercedes Benz GLE body kit: reacties van de klant en technici

Nu willen we u de 2015 Mercedes Benz ML W166 crossover van onze klant voorstellen, die werd omgebouwd met een Mercedes Benz GLE body kit. Met andere woorden, de oude ML is getransformeerd in de nieuwe GLE.

We vinden het belangrijk om feedback te ontvangen over de aangeboden GLE LOOK-bodykit, dus vroegen we de klant en de technici om hun mening te delen. De klant is zonder enige twijfel tevreden over de genomen beslissing en zou dezelfde bodykit door dezelfde technici laten installeren. De technici die de nieuwe motorkap, spatborden, spoilers, grille en andere onderdelen van de GLE LOOK-kit hebben gemonteerd, merken op dat deze onderdelen met de juiste vaardigheden gemakkelijk thuis kunnen worden gemonteerd.

Zowel de technici als de Mercedes Benz GLE body kit hebben lovende woorden ontvangen. Dit is het moment om het standaardontwerp en de GLE LOOK met elkaar te vergelijken.

Mercedes Benz GLE body kit, Signeda, apdailos komplektai

 

Hoe verschilt de nieuwe Mercedes Benz GLE body kit van het oude ML-ontwerp?

Lijnen. De motorkap en bumper pronken nu met de lijnen die de GLE body kit een verfijnde elegantie geven.

Koplampen. Het nieuwe uiterlijk kwam pas echt tot zijn recht toen de oude koplampen werden vervangen. De nieuwe koplampen, die het succes van het design van de C-klasse design weerspiegelen, hebben vloeiende vormen en geïntegreerde LED-daglichten, die bij de ML op de bumper te vinden waren.

Grille. Ook hier werden enkele kleine wijzigingen doorgevoerd. Allereerst valt het groter MB-embleem op.  De grille bestaat nu uit twee horizontale lamellen in plaats van de vorige drie, wat luxe uitstraalt.

Kortom, de carrosseriekit van de GLE LOOK is nieuwer, luxueuzer en eleganter. Ontdek het zelf:

Mercedes Benz GLE body kit, Signeda, apdailos komplektai

Heeft u vragen? Onze managers beantwoorden graag al uw vragen. Zij kunnen u ook helpen bij uitkiezen van een bodykit voor uw auto. Aarzel dus niet en neem contact met ons op.

Body kit

PBZ049790SET

Kwaliteit: PJ

GLE LOOK, links + rechts, voor + achter, set, met chromen lijst, met demperafwerking, met achterbumperspoiler, met rooster, met haakafdekking, met motorkap, met beugels, met nummerplaathouder, met gaten voor parktronics, met spatborden, met spoiler, met v

Gerelateerde artikelen

DE R-LINE, RS, M-PERFORMANCE EN ANDERE TRIMONDERDELEN VAN EUROPESE MODELLEN ZIJN TE VINDEN IN HET ASSORTIMENT
Misschien is het tijd om van uw eenvoudige Volkswagen-auto het R-line-model, Audi A3, A4 of van een ander A-model te maken - in het S- of RS-model..
TRIM ONDERDELEN VAN MUSTANG GT 500 SHELBY 2017: WELKE FUNCTIES VOEREN ZE UIT EN HOE VERSCHILLEN ZE VAN VOORRAAD?
Expressieve lijnen van de carrosserie spreken van het karakter, terwijl gebrul van de motor - over mogelijkheden. Voor je ogen staat de Ford Musta..